POINTER POINTER ;)
22 December 2011

Friday, December 23, 2011

WEBSITE CHECK RESULT

Jumpa pun website nak check result . Asal nak check je , dia kata aku kena denda . If aku kena denda , sure lah masa serah kunci bilik tu dia cakap aku ada kena denda . Ini aku kat sana clean je okat , tak pernah ada masalah pun . hey Imma good girl okay ! sebaik jumpa kalau tak hampehh . nak tengok website gila tu ? 



ni website baru :) sebaik aku jumpa , kalau tak sampai bila aku rasa aku salah dengar . 3.50 ke 3.05 . kang salah dengar kan dah naya tu kan . . kang dah kepoh sana sini sekali result silap kan malu flush muka kat jamban !



Seronok gila bila aku buka . Siap dia cakap Selamat Datang , dengan nama penuh aku lagi . Tenang je hati . haaaa ~ hehe :P padahal dalam hati * minta minta tak silap dengaar , jangan silap dengan . fuhh fuhh ~ padahal result dah tahu . tapi takut nya kalah sebelum tahu result . kalah masa tahu result UPSR , PMR and SPM . chill Mia . :D



Yeah , even tak tinggi sangat . At least result ni buat aku semangat nak buat lagi best next year :D
Go Mia Go :D