POINTER POINTER ;)
22 December 2011

Thursday, December 22, 2011

Pointer Pointing Good :)


Betapa tak boleh tidur nya pagi tadi . Mata dah macam apa je kan . Mia rasa Mia perlu kan button on and off for brain . Asyik berfikir and imagine yang entah apa apa . Hey Mia !  Whats wrong with ya ! ! ! * I hate it when I can't sleep .  Hanya Tuhan sahaja yang tahu bertapa Mia geram nya bila tak boleh tidur . Rasa bengang je kan .

Konon suruh Dimmy kejutkan pukul 8 pagi . Tapi pukul 8 tu suddenly je aku hantar text dekat Dimmy suruh kejutkan pukul 10 or 11 . haishh . .  Dah pukul 8 tu baru nak lelap . siowww -__- 

Mia bangun bangun terus pergi tekan tekan telefon rumah . Then line busy je . haishh . lari masuk bilik . Then pergi tekan tekan lagi . Abahpelik and tanya * adik nak keluar ke ? * . Mana ada ==? adik call KPM lah abah nak tahu result .

Ohjyeah kali ke 28 call baru berjaya . If tak line busy je memanjang . Semua dok pulun call KPM , mana tak nya line busy je kan . Sure bosan yang jawab call tu kan ? but . . . . . 


Alhamdullilah , penantian Mia selama ni makes me smile lahhhh ! * kita kan Malaysian , mesti ada LAH di belakang ayat ;)  

Cukup cukup makan je kan ? Tak apa , Mia bersyukur . Next sem , pulun Mia pulun ;) At least dapat lah juga Dekan tu kan . Tak ada repeat . Tak ada repeat tu yang penting . Tak sanggup aku nak repeat . It worth my effort . Bagai nak gila Mia struggle Math and Account tahu tak -___-,

Yeah , dengan ini . .  Mia istihar kan next sem * Aja Aja Fighting ! ! * . Mia bukan gila pentas saja saja nak ambil anugerah , tapi memang nak Dekan . Bukan je nak Dekan , tapi nak Pointer lagi bagus , bagus , bagus , bagus dan bagus . * over pula Mia ni . erghhh ==" Itsokay , over tu penting .

To Mama and abah , adik tahu abah akan baca ni . Thanks sebab support adik , tak banyak pun adik dapat ,  but next sem adik buat baik lagi and mengahrapkan doa and berkat dari mama and abah . Ini je adik dapat bagi dekat mama and abah . Sorry asyik susahkan mama and abah . Promise , I'll do my best :D

To Dimmy , thanks a lot cause support and push Mia . Thanks for marah and bebel kat Mia . Its worth it , heee ;) Sila garang and bebel + pok pek pok pek LEBIH lagi next year . * dengan rela hati :') 

To classmates and sesiapa je yang pernah tolong Mia , thanks a lot dude . Dear friends , I owe you one  ;)