POINTER POINTER ;)
22 December 2011

Tuesday, December 20, 2011

GRRRR -___- apa ni esok pula diaorang kata result keluar . haish . .  aku punya lah countdown untuk next Monday . boleh pula buat lawak kata esok . aishhhehmen . . . 


diaorang ni betul ke tak ? esok result PMR yang keluar , kauorang ni salah info ke apa ni ? 


Excited memang lah excited . but ada lah juga takut . tipu lah tak takut kan . sedang kan orang yang meniru pun takut . eh macam mana tahu perasaan orang meniru ni ? hahah kantoi ! eh Mia mana ada meniru , dah kata meja depan sekali tengah tengah betul betul depan meja pengawas peperiksaaan . tak sempat pun nak toleh toleh , masa 3 jam bagi tu rasa nak minta tambah lagi 2 jam je . . 




yalah takut sebab , ni baru first sem . masa dulu jadi freshie , rasa blur je . biasalah tak biasa lagi jagi college student . then rasa happy je memanjang . lepak sana sini . tapi yang penting aku tak lah sepanjang masa layan korea , time exam pun layan korea . teettt and sorry kepada yang terasa . no offence okay :)


saya dah berjanji nak stuggle LEBIH next sem . hahah :P takut Dimmy bebel and marah . for my own future okay ! doakan result Mia :D