POINTER POINTER ;)
22 December 2011

Friday, December 23, 2011

WEBSITE CHECK RESULT

Jumpa pun website nak check result . Asal nak check je , dia kata aku kena denda . If aku kena denda , sure lah masa serah kunci bilik tu dia cakap aku ada kena denda . Ini aku kat sana clean je okat , tak pernah ada masalah pun . hey Imma good girl okay ! sebaik jumpa kalau tak hampehh . nak tengok website gila tu ? 



ni website baru :) sebaik aku jumpa , kalau tak sampai bila aku rasa aku salah dengar . 3.50 ke 3.05 . kang salah dengar kan dah naya tu kan . . kang dah kepoh sana sini sekali result silap kan malu flush muka kat jamban !



Seronok gila bila aku buka . Siap dia cakap Selamat Datang , dengan nama penuh aku lagi . Tenang je hati . haaaa ~ hehe :P padahal dalam hati * minta minta tak silap dengaar , jangan silap dengan . fuhh fuhh ~ padahal result dah tahu . tapi takut nya kalah sebelum tahu result . kalah masa tahu result UPSR , PMR and SPM . chill Mia . :D



Yeah , even tak tinggi sangat . At least result ni buat aku semangat nak buat lagi best next year :D
Go Mia Go :D

Thursday, December 22, 2011

Pointer Pointing Good :)


Betapa tak boleh tidur nya pagi tadi . Mata dah macam apa je kan . Mia rasa Mia perlu kan button on and off for brain . Asyik berfikir and imagine yang entah apa apa . Hey Mia !  Whats wrong with ya ! ! ! * I hate it when I can't sleep .  Hanya Tuhan sahaja yang tahu bertapa Mia geram nya bila tak boleh tidur . Rasa bengang je kan .

Konon suruh Dimmy kejutkan pukul 8 pagi . Tapi pukul 8 tu suddenly je aku hantar text dekat Dimmy suruh kejutkan pukul 10 or 11 . haishh . .  Dah pukul 8 tu baru nak lelap . siowww -__- 

Mia bangun bangun terus pergi tekan tekan telefon rumah . Then line busy je . haishh . lari masuk bilik . Then pergi tekan tekan lagi . Abahpelik and tanya * adik nak keluar ke ? * . Mana ada ==? adik call KPM lah abah nak tahu result .

Ohjyeah kali ke 28 call baru berjaya . If tak line busy je memanjang . Semua dok pulun call KPM , mana tak nya line busy je kan . Sure bosan yang jawab call tu kan ? but . . . . . 


Alhamdullilah , penantian Mia selama ni makes me smile lahhhh ! * kita kan Malaysian , mesti ada LAH di belakang ayat ;)  

Cukup cukup makan je kan ? Tak apa , Mia bersyukur . Next sem , pulun Mia pulun ;) At least dapat lah juga Dekan tu kan . Tak ada repeat . Tak ada repeat tu yang penting . Tak sanggup aku nak repeat . It worth my effort . Bagai nak gila Mia struggle Math and Account tahu tak -___-,

Yeah , dengan ini . .  Mia istihar kan next sem * Aja Aja Fighting ! ! * . Mia bukan gila pentas saja saja nak ambil anugerah , tapi memang nak Dekan . Bukan je nak Dekan , tapi nak Pointer lagi bagus , bagus , bagus , bagus dan bagus . * over pula Mia ni . erghhh ==" Itsokay , over tu penting .

To Mama and abah , adik tahu abah akan baca ni . Thanks sebab support adik , tak banyak pun adik dapat ,  but next sem adik buat baik lagi and mengahrapkan doa and berkat dari mama and abah . Ini je adik dapat bagi dekat mama and abah . Sorry asyik susahkan mama and abah . Promise , I'll do my best :D

To Dimmy , thanks a lot cause support and push Mia . Thanks for marah and bebel kat Mia . Its worth it , heee ;) Sila garang and bebel + pok pek pok pek LEBIH lagi next year . * dengan rela hati :') 

To classmates and sesiapa je yang pernah tolong Mia , thanks a lot dude . Dear friends , I owe you one  ;)

Tuesday, December 20, 2011

GRRRR -___- apa ni esok pula diaorang kata result keluar . haish . .  aku punya lah countdown untuk next Monday . boleh pula buat lawak kata esok . aishhhehmen . . . 


diaorang ni betul ke tak ? esok result PMR yang keluar , kauorang ni salah info ke apa ni ? 


Excited memang lah excited . but ada lah juga takut . tipu lah tak takut kan . sedang kan orang yang meniru pun takut . eh macam mana tahu perasaan orang meniru ni ? hahah kantoi ! eh Mia mana ada meniru , dah kata meja depan sekali tengah tengah betul betul depan meja pengawas peperiksaaan . tak sempat pun nak toleh toleh , masa 3 jam bagi tu rasa nak minta tambah lagi 2 jam je . . 




yalah takut sebab , ni baru first sem . masa dulu jadi freshie , rasa blur je . biasalah tak biasa lagi jagi college student . then rasa happy je memanjang . lepak sana sini . tapi yang penting aku tak lah sepanjang masa layan korea , time exam pun layan korea . teettt and sorry kepada yang terasa . no offence okay :)


saya dah berjanji nak stuggle LEBIH next sem . hahah :P takut Dimmy bebel and marah . for my own future okay ! doakan result Mia :D

dulu , bawah and atas dah tak ada . semua benda yang keluar jadi pendek je . still boleh nampak Robert Pattinson :D


lepas tu kejap nampak kejap tidak . bila gambar colour cerah , semua cerah sampai tak nampak apa .


then jadi macam ni pula =="


now , bukan setakat Robert Pattinson dah tak nampak . nak tengok Osbon and Boboi tiap Jumaat malam pun dah tak boleh . dah nazak dah ni . satu apa dah tak keluar . blue je -__- tunggu masa je benda ni :'( rasa macam stay dekat hostel je tak tengok tv . .